bel: 06 - 243 84 983 of mail naar: info@dewoudenadvies.nl

Over de Wouden Advies

Wie ben ik?
Mijn naam is Dennis van der Burg, eigenaar van De Wouden Advies. In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij de Postbank. Ik adviseerde de vermogende klanten op het gebied van betalen, sparen, lenen, verzekeren en hypotheken.

In 2009 heb ik het adviseren van klanten achter mij gelaten en ben ik manager geworden. Binnen de ING heb ik leiding gegeven aan meerdere teams, tegenwoordig ben ik manager bij hostingbedrijf Yourhosting.

Afgelopen jaren heb ik meerdere mensen in mijn omgeving juridisch bijgestaan. Dit is zo goed bevallen dat ik heb besloten een juridsich adviesbureau op te richten. De Wouden Advies.

Waarom De Wouden Advies?
Met De Wouden Advies wil ik op een laagdrempelige en persoonlijke wijze juridisch advies geven. Waar nodig treed ik op als vertegenwoordiger om succesvol tot een oplossing te komen.

Geen moeilijke juridische woorden maar heldere taal. Tegen een betaalbaar tarief want ik ben van mening dat goed advies niet duur hoeft te zijn.

Het is een flinke stap en kostbare zaak om bij een conflict naar een advocaat te stappen. Daar komt bij dat het inschakelen van een advocaat escalerend kan werken. Vaak is het ook niet nodig omdat er andere manieren zijn om het conflict op te lossen. De Wouden Advies biedt dan uitkomst.

Ik adviseer niet alleen bij conflicten. Bedrijven die twijfelen of hun beleid nog wel up to date is zijn bij mij ook aan het juiste adres.

Werkwijze
De methode die ik hanteer is simpel. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek breng ik de situatie en de wensen in kaart. Op basis daarvan adviseer ik over de beste aanpak. In veel gevallen kan ik je helpen, zo niet dan verwijs ik je door naar de juiste partij.  


Foto: Martijen den Breejen (www.martijndenbreejenfotografie.com)

Foto: Martijn den Breejen (martijndenbreejenfotografie.com)